Allt åt skogen i dag.

Känner att jag är absolute ingen bra bloggare.
Har inte skrivit på as länge och då var det dagen innan intervjun med sts.
Känns som det var år och dagar sen.
Mötet eller intervjun gick iaf någolunda bra. Lite pinsamt hela mötet var på engelska, jag var förskyld och kunde knappt prata med henne. Jag sög stort på engelskan. Har inte fått något svar från dem än och börjar undra ifall  dem inte vill ha mig.

Dagen efter var det jobb för min del. Jobbade mellan 17-22.30 så under middagen så lärde jag barnen färgerna på engelska kännde att någongång ska jag ju börja så varför inte när jag jobbar.:P

Helgen var en riktig mys helg. Fredagen var jag bara hemma med min syster och bara myste sönder oss.
Lördag morgon ringer emelie som har jobbat natt och väcker mig :(  åker till henne och fortsätter min myshelg.
Söndagen tillbringas hemma mysandes.

Måndagen var en studie dag, så jag passade på att jobba mellan 9-17. Känndes konstigt emelie brukar vara den som jobbar dag och jag är den som jobbar natt.

Tisdags passade jag de andra barnen jag brukar pappa varje tisdag och fredag. Den yngsta som är 2.5 år skrek i minst 30 minuter pga att jag råkade lägga på flingor på hns fil. När han skrek trodde jag grannarna skulle komma upp och klaga eller något. Skulle varit där på onsdagen med fast då skule jag först jobba natt på dagiset å jag slapp. fast min föreståndare ringde och sa två timmar senare att det inte behövdes så jag var ledig onsdagen och  hade ett Långt samtal med min farmor om balen och om USA resan.

Fredagen kom och det blev maskerad hos tjäder, Jag fick reda på det på torsdagen så jag visste inte vad jag skulle vara så jag var en GREK. hade ett vitt lakan på mig och ett guldband i midjan och en gren på huvudet:)

Lördagen var det dags att jobba natt själv, hade bara 4 barn så det var lungt, det blev melodiestivalen, efter det ringer jonas och säger att han tar med sig en film och kommer, vem blir glad om inte jag, det blev saw4 kankse inte så bra om man ska soova själv i ett stort "spökhus". Jag var rädd ett tag men lugnade ner mig.

Söndagen blev det kalas på grötö. Jag var as trött efter natten med alla barnen, så jag höll nästan på att sommna på kalaset. Sedan bar det hem till farmor med alla och wilma där vi åkte till hällesåker och tittade på när pappa spelade, dansade lite med kajsa, det blev bara ett åt höger två åt vämster som spelade var tredje gång.

I dag har det varit kalas för farmor. kul kul. Passade alma och wilma på dagen, Spelade spel hela tiden typ.
Har ¨återigen läst på internet om au pair och jag ska vverkligen dit. ska ska ska. I morgon eller på torsdag blir det att titta på balklänning.

Det som gick åt skogen idag var mitt projekt arbete. har typ inte kommit någon vart, hade bestämmt med amanda att vi skulle träffas i dag, hon kom ite eller hörde av sig detta är andra gången och vi har verkligen inte kommit långt 
nu ska jag sova för min konstiga syster tjötar. åhhhh galen

Helen

RSS 2.0