Mors dag!

Detta är min mamma Monika.
image4

Hon är en helt underbar mamma. Hon är min mamma!
På sin fritid så brukar hon ju för det mesta dansa gammaldans, hon åker långt med skruttibang bang vissa gånger för att komma dit hon vill för att dansa. Annars jobbar hon på H&M mycket bra.
Hon var gift med pappa men tyckte säkert det var roligare med en norrläning.  Långdistans förhållande är inte så bra så hon lurade med sig honom ner till götet.
Hon är en väldigt bra mamma och tack för det så har hon bland annat fått choklad och kramar.
En riktigt liten gossi mamma. Hon är där för en när man väl behöver henne.
Älskar dig mamma!



Detta är min farmor Gun.
image5
En helt underbar farmor. hon är min farmor. Hon ställer upp för mig både i vått som torrt.
Hon har alltid funnits där för mig, kom i håg när jag och pappa bodde själv och pappa började jobba tidigt, farmor vet att jag är rädd för oska och blixstar så hon och farfar kom på morgonen innan jag hade vaknat och var där ifall att jag skulle vakna av ovädret. Hon väcker mig varje dag jag sover där som är ganska ofta, hon väcker mig inte bara en gång utan en kvart innan och sedan en gång till i bland tre gånger, det är bara att gå upp ur sängen sätta sig vid bordet och allt är och blir serverat.
Hon är lite som en vän på något sätt, man kan prata om det man vill prata om, hon bara lyssnar och kommer med förslag. Man får bli arga på varran och det går snabbt över.
Det är farmor som har stöttat och peppat på mig innför detta med Au Pair (+ allt annat här i livet.) och tycker det ska bli hur kul som helst för mig. Det är hon som följde med mig upp till stockholm för att skaffa mitt visum, gick runt i stockholm och gick dit jag ville för det var det hon ville. Hon gör verkligen allt för mig för att jag ska ha det så bra som möjligt.
En toppen farmor och hon är min.

Älskar dig farmor!






RSS 2.0