Ett steg närmare!

I går ringde en från sts och bad mig komma på en intervju. Jag blev över lycklig när vi hade lagt på. Det betyder ett steg närmare USA. Jag har verkligen tänkt på om jag ska åka eller inte åka. Men nu när hon ringde i går så finns det inte en chans på att jag inte ska åka. Första gången jag pratade om detta var jag 12 år. Satt hemma hos mina grannar och pratade om vad jag ville göra. Nu 6 år senare kommer jag att göra det.

Ringde Kajsa i går och berättade att hon hade ringt och jag skulle på intervju. Jag berättade även allt som står på sidan hur det går till att åka till USA som au pair. Allt kunde jag verkligen jag har bara suttit inne på den sidan hur många gånger som helst och läst vad det står. Det känns som jag kan sidan som om jag skulle ha en redovisning.

Det känns ialla fall bra att kajsa kommer att sakna mig. Hon sa så många härliga och roliga saker i går.
Om hur hon ska klara av släktkalasen alldeles själv. Men därimot blev hon glad över att hon får 1050 mer i månaden efter sommaren:)
Kajsa Glöm inte att jag önskar mig:;
En liten ordbok så jag kan lära mig engelska.
En fakta bok om dit jag ska.
Det andra jag sa behöver du inte köpa.

åååå vad jag är lycklig. Jag har läst så många andra bloggar som andra au pairer har skrivit, det känns så bra på ett sätt att komma i väg. Men jag vill verkligen åka efter studenten.
Tänk om man inte får något jobb under sommaren så går man där fattig då tycker jag det är bättre att åka nästan direk och sedan komma hem innan sommaren nästa år.

Nu ska jag snart i väg på intervjun får se hur det går. Roligast är att vi ska träffas på ett café och att jag inte känner människan eller vet hur hon ser ut. Hoppas hoppas hoppas att det kommer att gå bra. :)

Skriver sedan om hur det gick
Helén

 
 

Klockor över allt.

 
Är hemma hos farmor i kväll.
De har målat om köket, det syns knappt, sedan har dem köpte en till klocka det räcker inte med alla de 58 klockor de redan har. Det är en lite klocka som hänger nere i köket, inte nog med att de har typ 5 andra klockor som pinglar utan denna nya plingar slår 1 gång varje kvart då den låter som big ben i london. När den slår hel så plingar den 12 gånger. jag har bara varit här sen i två i dag och har redan fått allvarliga problem på den klockan.
Frågan är hur det ska gå i natt. sova i 7 timmar betyder att den kommer ringa 7x3=21 +12x7=84   21+84=105 plingiling.
Jag kommer dö innan jag ens har vaknat.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0