Mamma Mia.

tjena mittbena.
 
I dag kom mamman hem två timmar tidigare, fast jag hjälpte henne friviligt 1 timma, sååå snäll är jag när de är snälla mot mig. :)

Skulle ju ha åkt till Orange i dag men så blidde det inte, för att städerskorna var försenade och förstörde hela min dag. De skulle komma vid halv 12 och vara klara vid 1 tiden. Samtidigt som dem vara klara hade jag planerat att åka till Orange, men eftersom det inte dök upp några städerskor förren vid 1 tiden så var dem inte klara heller förren halv 3 och då tyckte jag det blev lite sent för att åka i väg. 

 Vid 5 tiden skulle jag möta ida vid "park and drive" var där vid 5 och klockan blev halv 6 och ingen ida var där, min host mom ringde mig och sa att ida var vid danbery mall för hon hade kört fel och att jag skulle köra dit, så jag åkte hem först och hämtade tröjan till zoey som jag skulle byta, velade bort min telefon och efter ca 40 minuter var jag vid mallet, men väl där så ser jag ingen Ida, så jag går runt lite och tänker hon kankse sitter på ett av de alla miljoner matställerna, går runt lite där men ser ingen så jag går tillbaka ut, och pricis som jag ska ta och ringa min host mom så ringer hon mig och säger att ida ringde och sa att hon är vid mat ställerna och väntar på mig, haha så efter mycket om och men så hittar jag henne.

När vi har varit där ett tag så åker vi till bion och ser på Mamma Mia, gud så bra den var, fast måste då säga att musikalen var mycket bättre. Vi satt där på bio och var stolta över att vara svenskar, när man är här så det minsta lilla svenska sak som man ser eller hör är man så stolt över, haha. 

På väg hem från bion så ska jag visa Ida vart hon ska köra, men hon missar min "här ska du svenga av" signal, så vi fick köra till mitt håll en bra bit och sedan fick jag köra tillbaka med henne, så jag var säker på att hon hittade hem, när jag då ska ta och köra tillbaka, så kör jag under en viadukt, utan som helst tanke på att det är höger trafik så kör jag av någon andledning på vänster sida, inser detta först när en bil är väldigt långt i från mig på min hörgra sida, som tur var skulle jag svenga vänster efter ca 50 meter, men iaf, tänk om det skulle komma en bil från andra hållet, haha
När jag sedan är på rätt väg på motorvägen så blev det köö, då menar jag KÖ, från exit 8 till 9 så var det kö där satt jag i 25 minuter, 25 minuter, helt sjukt. Kom hem vid 11 och nu sitter jag här, har även vikt tvätten, såå duktigt av mig!
Nu ska jag ta och sova. Har sov morgon till halv 9 i morgon!!

// Helén

i går!

i går fick min data allvarliga problem, den fuckade när den skulle öppna pogram och när man skulle in på sidor, så jag som inte hade något annat för mig gick och la mig vid 8 tyiden och somnade så härligt vid 9 IGEN!!
I går jobbade jag från 8,35 - 19,30, jag skulle igentligen jobbat till pappan kommer hem eftersom mamman kom hem sent i går som jag visste redan innan, så när klockan är runt halv 7 börjar jag ta på barna pyjamas och ger frukt till killen och matar tjejen med flaska vid tv och har det mysigt, pappan kommer hem vid 7 och frågar pojekn om han vill bada i poolen, men först ska han bara gå en promenad med hunden, pojken ville att jag med skulle vara i poolen och leka med honom, men så blev det inte, nää helen ska vara här inne med tjejen för hon ska snart lägga sig och sedan ska hon softa. Så jag tar och lägger tjejen vid 10 över 7 och hon ligger och pratar i sin säng och klagar inte det minsta lilla, mamman kommer hem vid 19,30 och frfågar om tjejen sover, hon ligger ju där och pratar sa jag men hon är strax på väg att somna, jaha men hon sover säkert inte för att 19,30 är förtidigt att lägga henne.
Så är 19,30 för tidigt att lägga någon som är snart 1 år??  Hon hade bara sovit lite på morgonen mellan 10-11 och max 5 minuter i bilen. och var jätte trött. Så är det då förtidigt att lägga henne??  Mamman tar upp henne och hon blir piggare än kvickt. Så jag borstade tänderna och la mig sedan.

I går var vi nere i orange hos jack and madie, lekte i någon pool som vi blåste upp, ganska roligt, satt och pratade med steph och hon frågade lite om sverige det hon visste om sverige var att det fannsa blonda tjejer med blåa ögon och svedka, haha
i dag ska vi åka dit igen och leka, efter att städerskorna har varit här.

Nu börjar jag om 20 minuter.

// Helén

Notebook!

Just nu sitter jag i min säng efter att ha sett på notbook, en sån fantastisk bra filmen, tårarna bara kommer i slutet.

i dag har först jag och pojken badat i poolen när tjejen sov, jag lagade sedan lite lunch och efter det vid halv 3 begav vi oss till parken, båda barna gungade för det mesta och vi tog oss även en fika. åkte hem igen runt halv 5 då tjejen somnar bilen, jag vill påpeka att det inte ens tar 5 minuter att köra från parken och hem. När vi kommer hem så hjälper pojken mig med att laga pannkakor, det blev tunna svenska pannkakor inte några amerikanksa deg pannkakor.
Vid 6 tiden kommer mamman och pappan hem och vid halv 7 ligger hela familjen i poolen inklusive jag, Gör mig sedan en god fruktsallad och tar och ser på filem och nu sitter jag här. Det var min dag det.

i dag fyller Camilla år!
I dag fyller även Eveline Speranza år, det var ju trevligt eller hur! Men fråga mig inte hur man ska kuna säga grattis till henne om man inte får andvända telefonen till hjälp. ?

I går glömde jag att skriva att på tåget från NYC i går så mellan valhalla och stationen efter så fanns det en asa stor kyrkogård, jag tänkte på när jag och elin var på östras kyrkogård då vi blev helt fasinerade över hur stor den var, med de tre cirklarna och kullarna, träden och hej faddelittan. haha den kan bara ta sig i röven, den var ju ingenting mot va denna var, åkte säkert börbi 1 minut med tåget. Jag och elin var på östras ca 2-3 timmar men denna kulle säkert ta 8 timmar eller något om inte ännu längre tid. Det var väl det jag ville få sagt i dag/ kväll!

Ha det bra
// Helen

NYC- Manhattan babe!

I morse vaknade jag vid 12 eftersom jag inte kunde somna och somnade sisådär lagom runt halv 3, hade en jätte konstig dröm i natt igen, men det var jag anna jonas, sara, någon konstig brud som inegn känner, och några andra, vi alla bodde iaf under en bro i bilar, fråga mig inte varför, bilarna var byggda för att bo i, alla hade var sin bil under bron, och en dag hittar vi en äng som ingen annan på hela jorden hade varit på så vi blev kända och fick massa rubriker i tidningen. Även om vi har pengar så det räcker till att köpa hus och andra riktiga bilar så väljer alla att bo kvar, så vi blev de kännda människorna som bodde i bilar under en bro, varför vi bodde där var för att den där konstiga människan som ingen vet vem det är, hon bodde där och när vi andra var på väg hem från krogen så hittar vi henne och tyckte hon var as tuff så det blev att vi gillade hennes ide om att bo i en bil under en stor bro. så där var min bro.

När ja iaf vaknar så känner jag en stark kännsla över att åka in till NYC, ringer julia och ser om hon ville möta mig där men hon var redan där inne och sedan skulle hon hem ganska tidigt, men jag tar bilen till katonah och fortsätter med tåget in till grand central.


När jag kom dit började jag tänka på filmen madagaskar.
- välkomen till madagaskar!
-mada vadå?
inte vadå gaskar.



som ni ser är inte min kamera så bra men ska köpa en ny snart!:)

När jag väl hade hittat ut så gick jag till 5 av som tog ett tag och hitta även att den ligger bakom hörnet, fast helen landström velade bort sig totalt men hittade sedan med hjälp av sin turist bok. Eftersom jag måste ha koll på vart jag är så blev den till andvändning. Jag går från 42 st ända upp till central park, med små stopp i affärer, bland annat på H&M där jag hör svenskar, frågar även denna familj vilket håll central park är åt, fortsätter min färd dit, på vägen går jag in på trump skulle köpa något på starbucks men orkar inte för den långa kön. men fick ett kort iaf på ett vattenfall där inne.



Sen hittar jag parken och tänker jag går inte in längst ner utan typ lite längre upp, efter zooet så hittar jag en väg in, TRODDE JAG! nej nej, det var en bil väg som gick i genom hela parken och inte kunde man gå in där, så jag tvärsigenom och kom ut efter ett långt tag, fortsätter upp åt tills jag hittar en ingång och en karta, hittar inte vart jag är och frågar en man som sedan visar mig vägen till mitt mål, strawberry fields, den platsen som är skapat till john lennon.



När jag var klar där satte jag fart mot subway på 72 gatan och tog tunnelbanan ner till 42, men eftersom helen vill veta vart hon är på väg så frågade hon massa personer så att hon visste att hon var på rättg väg, De sista jag pratade med var ett ungt par med sin mamma till kvinnan, och manne  alltså han var ju inte så ful alltså, Från 42 st till grand central som oxå ligger på 42 st så fick jag ta någon shuddel fråga mig inte om det stavas så för jag visste bara att jag skulle följa s-et'. Kommer fram tillslut och köper med mig lite mat som jag äter på tåget och hoppar av i katonah igen för att ta min lilla bil och åka 40 minuter till lilla sandy hook.
Detta var  min dag på manhattan och det känndes som om jag var i en dröm, det är inte dyrt att åka in dit heller 9 dollar med tåg för en väg.

Ha det bra.
// Helén.

Lördag den 26juli 2008.

-har du hört historien om trattkantarellen och den lilla pojken som som sprang bort sig i skogen?
-näää
- jo det var en gång en trattkantarell..
-och en liten pojken som sprang bort sig i skogen.
-nemen du har ju visst hört den.


-vad gör du?
-jag mig!`?
-ja, vad gör du med händerna innanför byxorna?
-ingenting.
-vad är det du har i byxorna fhilip?
-mina händer. det här är en hemlighet.men det är inte min hemlighet.det är din!
-har du min hemlighet i dina byxor?




- vad är det där för en ost?
-det är en peppar ost, den smakar peppar.
-jasså det menar du inte.
-nä, den smakar skit.


citat från trams.

kom nyss hem från grannarna, dem fyllde 30 tror jag eller något, det var mycket folk, jag gick med mamman och hon presenterade mig, jag tog hand om zoey, men jag tror jag har henne lite som ett skydd eller något för jag kan ju lixom inte bara gå runt efter mamman och jag vill ju lixom inte gå runt själv, vad ska man säga vad ska man göra?
Så det känns bättre att jag går och bär på zoey, eftersom hon redan tar allas uppmärksamhet så slipper jag ju börja prata med någon, Pojken är med pappan hela tiden eller de andra barna, han klarar ju sig mer själv. Mamman till hon som fyllde år hade lagat något konstigt som kom från NC det var corn och något som hon förklarade var som popcorn fast det var med gräddfil och ost, ganska knepig smak hade det.
På väg dit så pratar min host mam och en annan som bor på gatan att det är ju konstigt att man bjuder så många barnfamiljer när man är så ung och inte har några barn. När vi var där fick vi reda på att hon var i 3 månaden. haha
Nu är ett andra par grannar här och leker, dem har en jätte söt bebis. i dag har jag tagit tag och städat mktt rum, så nu ser det ut som om någon kan leva och sova här.

Step brothers.

Hola amigos.

pojken kan nu säga 123 på 4 olika språk, svenska, engelska, tyska, och spanska.

I går åkte jag till denbery mall, hittade en jätte söt tröja till Zoey från inget mindre än H&M! hittade även pannband, får se om dem passar. Jag hade massa tid över tills jag skulle åka till sandra så jag gick in på sephora och frågade om en bra fondation, vips så satt jag i en sminkstol i en timma och blev sminkad med olika saker och det var helt gratis, så jag tog och köpte en fondation, någon creme så man inte blir röd en otroligt skön borste och en rouge, när jag kommer fram till kassan så har jag glömt mitt medlemskort så vi ordnar ett nytt och jag får en present som jag redan har fått innan för jag fyllde år och sedan ett borttagnings medel för att jag hade fyllt år! Sedan skulle man ju betala också, inte tänkte jag så mycket på att detta landet tar taxa hela tiden så jag tänkte okej om jag har tur såkan jag ju betala med min 50+20 dollars sedlar som jag hade kontant, men inte det inte, 106 dollar blev det och där stog jag som ett fån och det var bara att ta upp sitt visa kort och betala 600 kronor, fast om man tänker så här så skulle man aldrig ha fått allt detta för 600 kroner i sverige.

När jag var klar där så åkte jag och hämtade upp sandra hemma hos sig, vi åkte till kina restaurangen och åt annanasris med nötter, kycklin, biff och stekt ägg som allt var blandat, vi hade roliuga personer som satt brevid oss. Efterso vi satt och pratade svenska så lutatde han sig från andra bordet och sa, ni pratar inte engelska va? nä svenska, sen var det inte mer med det, efter ett tag så skulle dem gå men fick gratis efterrätt av servitrisen. Så dem kommer tillbaka och då säger han, jag vet attt ni kommer från sveige och ni pratar svenska! nähä menar han det??

Eftermaten så åkte vi och tankade, vi fick sitta kvar i bilen medans de tankade för en, kanksa bra men jag tankar hellre själv.

Vi fortsätter mot Mounte kisko där vi ska ta oss en bio, vi ser på step brothers som vi senare kom på att den hade premiär, det  var en ganska kostig film men as rolig verkligen, vi satt i världens minsta sal med kankse typ 50 säten och högtalarna var pricis bakom oss så ljuden var typ as högt, vilket kankse inte var en favorit, men filmen var bra så det var ju bra.  Innan filmen går vi in i en stor affär med massa saker bland annat cd-skivor, då tar man en cd skiva och scannar den och då kan man lyssna på låtarna som är på den.
Vi var även på taget en stund, å hittade jag massa bra filmer som var på rean som jag tog och köpte, dirrty dancing, footloose, flash dance, och sist men inte minst notebook. så när jag kom hem runt halv 2 i natt satte jag mig och tittade en stund på footloose som jag ska fortsätta se nu innan vi ska till grannarna. 




// Helén

Helg och ledig!

hej hej nu var det fredag och veckan har gått så fort, zach har varit på sitt space camp och jag har varit hemma med zoey, dagarna går mycket forttare nu för tiden.

Om några dagar så fyller zoey 1 år och jag funderar på vad jag ska köpa men har kommit ram till at ett "pannband" låter ju inte fel, hon har så långt hår så att ha ett pannband som hon kan ha i bilen så slipper hon få allt hår i ögonen, hon kommer säker dra av det men det är iaf en lösning och en bra present.

Nu strax hade jag tänkt att dra mig till dunbery mall och titta om jag hittar något pannband, H&M har haft vet jag, men annars så får det väl bli något annat bra ställe. En klänning till henne vore ju inte heller så dumt, får se vad jag hittar!

Efter dunbery tror jag att jag ska till sandra i Katonah det beror på om hon slutar 4 eller halv 7, om hon slutar 4 så ses vi i dunbery på mallet och om hon slutar halv 7 så tar jag mig till henne så tar vi oss en bio och äter på våran kinarestaurang. Jag tror att det kommer att bli det sista, mycket trevligare också!

I morgon ska jag vara med familjen på deras "pooldag" haha nää men dem ska vara i poolen hela dagen innan vi ska iväg till grannarna på party! haha men först och främst ska jag sova ut tills jag vaknar och ingen i hela världen ska få väcka mig.

I veckan så drömde jag en så otrolig konstig dröm, annika tobias gunilla thomas, mattias , elin amanda eva ove och min familj bodde tillsammans som ett kollektiv. Det var en jätte konstig dröm, men den skulle säkert vara jätte rolig om det var sant!
I går drämde jag eller om det var i förrgår, aja så drömde jag att jag hade färgat mitt hår svart fast med ill rosa slingor i och jag tittade mig i spegelen och tyckte att mitt hår var asa snyggt. men som tur var det en dröm. På tal om mitt hår så måste jag verkligen klippa mig och friska upp det.

// Helén

Göteborg 27 grader, sandy hook, 21 grader!

Blir man inte lite bisviken på detta, vaknar upp och ser att sverige har mer värme än vad jag har.
I går kväll öste verkligen regnet ner, det blixtrade för fullt men man hörde inte oskan så mycket.
Blixtrarna såg ut som om en glödlampa hade gått i sönder och blinkade upp hela himelen. Runt 11 när jag skulle lägga mig så läste jag min bok men sen blev jag så fast på hur fint och mysigt det var när regnet bara öste ner utanför mitt fönster och blixtrarna bara lyste upp allt. Tur för mig var att det inte oskade för då är det minsann inte lika mysigt!

I dag bakade jag ännu mera frallor eftersom jästen som jag fick från sverige gick ut i dag.
När Zach var klar på sitt space camp så åkte vi till Orange till jack and madison de som var här på playdate fast dem sov. Dit åkte vi i dag och de är dem som har ett jätte stort hus och ett riktigt löjligt stort lekrum.

I morgon kankse vi ska gå på restaurang, för familjen skulle ta med mig på middag när jag fyllde år, men det fanns ingen tid så det kankse blir i morgon.

På lördag ska vi till grannarna på "!party" ska bli intressant. mest nyfiken är jag på huset och se vilka andra som kommer.

En sak som glädjer mig är att jag har fått löneförhöjning! 176 isf 157.

Nu har jag suttit och pratat med mamman en stund. Vi pratade i säkert 40 minuter, det känns bra att prata med henne. Ganska roligt eftersom hon berättar saker också och inte bara jag. haha mamman sa att hon brukade höra min väckarklocka men inte höra mig stiga upp, så jag sa till henne att jag brukar sätta klockan ca 1 timma innan jag ska gå upp för jag vill sommna om, men nu känndes det som om det var min farmor som var i mamman när hon sa, men om du vill så kan jag knacka på din dörr 30 minuter innan du börjar om du vill. Jo men det vore väl inte så fel. men jag sa till henne att jag även sätter klockan ifall jag vill upp tidigare! Det kommer ju kännas att jag sover hos farmor fast hon väcker mig bara en gång och hon kommer säkert inte stå i trappan och ropa på mig att jag ska gå upp eller duka fram frukost till mig så jag bara kan sätta mig eller baka nybakta frallor ibland, men hon kommer iaf knacka på min dörr 30 minuter innan så det kommer bli bra! då har jag även tid att somna om 5  minuter om jag skulle vilja det! haha

ha det bra
//Helén

Nu ska jag ta  och se en stund på tv som jag inte har gjort på evigheter, eller iaf inte sen jag fick mmin data.

Så här undviker du att bli tillfångatagna av utomjordingar.

När jag tog studenten så fick jag en ganska underlig bok utav Eva ove med familj och Gunilla och thomas med familj, Den heter "i värsta fall, en överlevnadshandbok för resor."
Så nu när barna sover satt jag och läste lite i boken och ville dela med mig lite kännde jag så nu ska jag dela med mig utav
"så här undviker du att bli tillfångatagen av utomjordingar."!

1, Få inte panik.
Utomjordingarna kankse förnimmer din rädsla och och handlar överilat.

2.Kontrollera dina tankar.
Utomjordingarna kankse kan läsa dina tankar,så försök undvika tankebilder av hur du förs ombord på ett rymdskepp och uttsätts för experiment; sådana bilder kan uppmuntra dem att föra bort dig.

3. spjärna emot verbalt.
Säg åt utomjordingarna på skarpen att låta dig vara i fred.

4.spjärna emot mentalt.
Föreställ dig att du är omsluten av en skyddande ljussköld, eller att du redan befinner dig på en trygg plats. Utomjordingarna med telepatisk förmåga kanske fattar vinken.

5.Spjärna emot fysiskt.
Tillgrip fysiskt motstånd enbart som en sista utväg. Angrip utomjordingarnas ögon (om de har några sådana) - du vet inte vilka deras andra, kanske ännu känsligare punkter är.

Så nu vet ni hur ni ska göra om ni någon gång råkar bli tillfånga tagna av utomjordingar.

// Helén

En playdate då alla barna sov!

hej!
i dag har jag bakat frallor som farmor skickade recept på, hennes goda frallor, när jag åt dem känndes det som om jag satt i köket i lindome. I morgon blir det antingen frallor eller kanelbullar, har ett paket jäst kvar som går ut den 24 så känner att jag måste göra något i morgon, mer frallor vore ju inte dumt, har redan frysit in massa men man vet aldrig när man får jäst hit eller om det blir lika gott på torrjäst. aja.

I dag kom stephanie hit med madison och jack, fast de somnade i bilen så de fick sova klart hä inne i huset, jag passade på då att lägga zach eftersom han ville ta en rest innan maten men inte fick det eftersom madie och jack skulle komma, så det var bara zoey som var vaken, fast hon var någolunda tyst så hon märktes nästan inte.
så jag och stephanie satt i vardagsrummet, jag med datan och hon med en tidning så bra var våran playdate, efter ett tag eller efter ett långt tag så vaknar barna och vi alla hoppar i poolen och badar.

i morgon ska jag antagligen gå på mamma mia med elin. ska ta och ringa henne.

Tro det eller ej men helen har börjat lyssna på radio typ hela tiden, i bilen hemma och hela tiden.
men jag funderar på om jag ska ta och ladda ner något pogram så jag kan få tag på alla dessa låtar eller om jag ska låta bli, för jag menar om pappan frågar varför så kan jag ju säga att det är billigare än att köpa alla låtar! :) att det är expensive att köpa alla olika skivor!

Nu ska jag ta och läsa lite ur "våga flyga" boken som farmor skickade hit, det är en bra bok, jag är då ingen människa som gillar läsa böcker men pocket böcker är en sak för sig, tänk om min svenskalärare skulle ha gett oss pocket böcker då kankse till och med jag skulle kunna ha läst några böcker under mina skolår och inte bara försökt att leta reda på om det fanns i filmformat. Men jodå några böcker fick man allt läst.

I morgon börjar jag halv nio och 5i9 beger jag mig av till newtown eller sandy hook vet inte vad campet tillhör!

Goodnigth sweethart
well it´s time to go, baraparapa
goodnight sweethart
well it´s time to go. baraparapa
i hate to leave you but i realy must say
goodnight sweethart goodnight!!!

Seussical the musical med familjen.

hej hej
i går tog jag och åkte till sandra i katonah i NY!
vi åkte till target och köpte en rosa webcamera till mig och en rosa mp3,
när vi kommer hem till sandra så fick jag köra hennes as snygga och as feta jeep, den kan ju bara ta sig i röven såsnygg den är.
Vi tar och ska baka kärleks mums när vi kommer hem, jag behöver ju inte ta allt men det såg ut som om en kamel hade skitit i plåtarna, när kakan var klar så var den typ torr och eftersom det inte fanns alla saker som vi behövde så smakade den heller inte som den skulle. 
I dag så var jag på en musikal med familjen!! Den var verkligen as bra, den hette seussical the musical. Den spelades av barn mellan 6-25 år, den handlade om horton elefant och hans äventyr, den var verkligen jätte bra gjord. 
okej handlingen var gjord för barn, men om man bortser från handlingen så var den bra, man blir så glad när man ser en musikal.
Nästan varje jul och när man fyller år så har jag nästan bara fått musikal biljetter som jag har önskat vilja se på utav farmor och farfar, alla har jag sett med kajsa men även min faster har gått med några gånger och även min gamelmormor det är inte illa det.
det har varit, the sound off music, grease, mamma mia, footlose, singing in the rain, och den jag mötte emelie på samtidigt som jag just nu inte kommer på vad den heter.
Nu är jag i usa och vad får jag när jag fyller år? jo en biljett till en musikal. det spelar ingen roll vad musikalen handlar om utan känslan att vara på en musikal det är den jag gillar.
Sista musikalen i sverige var singing in the rain med kajsa och då hade jag inte den blekaste aning om vad den handlade om utan visste bara att den skulle vara bra och att dem skullesjunga i´m singing in the rain bla bla, mer visste jag inte, om denna som jag var på i dag visste jag bara att jag skulle gå med familjen och trodde att det skullle typ vara en enkel b-musikal med några få skådespelare och inte så allvarligt, handlingen var om en barn film tror jag men dem sjung och dansade, det var typ50 pers, massa färger, den yngsta som var 6 år steppade såååå otroligt bra så jag typ rös. jag vet inte hur jag ska förklara men den var bra.!!

I morgon börjar jag 7.50.
9.15 börjar Zach´s spacecamp och slutar 12.15.
pappan ska följa med och visa vart det ligger och typ ta reda på lite saker som man brukar ta reda på eller något.
detta camp ska han vara på nu hela veckan.

I kväll så satt jag och pratade med mamman och då frågar hon om jag vill se på bröllopsbilderna, klart man vill, jag skojar inte men det var ett as stort album som var disainat av fotografen som dem hade anlitat till bröllopet, efter det så frågade hon om jag ville se filmen, jo men visst det skulle ju vara roligt, när jag tänker på en bröllops film tänker jag på typ någon i släkten har varit snäl och filmat lite med sin kamera, nej nej minsann detta var en anlitad kameraman som hade satt i hop en så otroligt bra och söt bröllopsvideo så jag ville bara gifta mig just nu för att kunna få en sådan film.
Dem firade sitt bröllop på long island (?) en så otroligt fin byggnad som låg pricis vid havet, hon visade mig desererna, det var inte att skämta om kan jag ju säga, vet inte hur många tårtår, olika då. små kakor, glaserat äpple, sist men inte minst så kunde man välja att äta sockervadd som efterrätt! de hade en fisk som var gjord av is. Jag skulle typ vilja vara där känner jag!

Ha det bra,
//Helén

sååå amerikanskt!!

Just nu pågår mammans office party eller något liknande. allt är verkligen så amerikanskt.
De har beställt maten, använder röda plast muggar som man ser i alla amerikanska filmer, världens kakor som jag förövrigt ska hugga in i sen om ett tag, just nu i allt detta så är typ alla i poolen, alla barn och mammor och vissa pappor,  alla tjejer har överdelar spelar ingen roll hur små barna är.
Jag har tagit hand om den lilla tjejen hela dagen, vilket jag erbjöd mig att göra så mamman kan ta hand om sina gäster och mormorn kan hjälpa till med maten.
De hade beställt svenska köttbullar tills i dag men det var minsann inga svenska köttbullar.
i dag eller nyss så började det verkligen ös regna och oska blixra och det kändes nästan som att hustet skulle rasa, detta regn kom på två ljusa sekunder typ. jag går ner och då står alla gästerna med handdukar runt sig i köket, då hade alla varit i poolen när allt hände, haha tänkte jag och gick tillbaka till mitt rum!!
Nu håller jag på att lägga in mina bilder och musik på datan som jag inte gjorde i går.
pojken kan nu säga hej då på svenska, det låter jätte roligt!!

Ha det bra
//Helén

min data är här!!

min aldelles egna data har anlänt, fick den i dag och jag älskar den.
i morgon blir det något party men annars inget roligt. körde till dunbery i går för att ordna med mitt ss numer vad det nu står för men i alla fall , när vi var på väg dit så råkade jag köra framför en lastbil när jag körde ut på motorvägen inget hände och det första jag sa till pappan när vi var framme vid ss saken var att jag såg lastbilen. alltså det är inget stort jag sitter här och skriver om, det enda var att lastbilen behövde bromsa lite och därmed blev det mer bensin för honom haha, n men ni fattar, nu i kväll när jag sitter här och håler på att greja med datorn kommer mamman in med telefonen, då pratar hon med någon i den, hon säger till mig att vi ska ta och svara på några frågor om hur jag körde, hallå lastbilen fick bromsa lite thats it!!! jag vet inte hur många gånger jag har fått bromsa för någon som ska svänga ut på motorvägen, hålla jag fattar inte. ska jag då behäva prata med någon om hur jag kör? jag kör ju inte bättre för det. åhhhh jag blir typ arg när jag tänker på det. om dem får för sig att jag ska ta något amerikanskat körkort så tänker jag inte göra det, för då kommer det bli massa problem hemma i sveige sen, å glöm det, om man ska ta körkort här så behöver man ca åka 10-15 minuter och sedan har man det oftast, i sverige är det ju lite annorlunda.
Förövrigt tror jag att jag håller på att bli sjuk, kankse inte så konstigt när barna är sjuka hela tiden.
I går somnade jag återigen vid 9, ett tecken kankse på att jag inte är 100% frisk.

Nu ska jag lägga in bilde och musik och titta på OC jag hittade en ynkla DVD i håkan hellströms singel fodral, gissa om jag blev glad. Kajsa som jag inte rikyigt känner, lämnade aldrig tillbaka OC till mig, ganska dåligt, men jag vet att hon läser detta och har gett mmin blogg till min kära mor säkert hela släkten, och jag hoppas innerligt att hon har dåligt samvete nu!! och ett tag fram över, eftersom hon glömde något viktigt i lördags, det är trots allt inte bara jag som glömmer.

// Helén

Varför inte göra en favorit i repris?

I dag på morgonen när jag barnen och pappan skulle åka till dunbery till något kontor för att ordna mitt ss nummer så ska jag hämta pojken i från vaddagsrummet han tar på ner huvudet för att sedan hoppa upp, jag sätter mina tänder i hans huvud och på köptet får jag en fet fläsk läpp, jag ska då alltid skada mig när jag är med barn.
Sist så skulle jag leka död och då får man en stor fet pinne i munnen och då spräcker jag hela läppen.
Så nu går jag runt här med en väldans fin läpp och behöver inte alls tänka på någon skönhetsoperation med läpparna framöver!
Snart ska barnen och jag åka till en stad som heter orange, till några andra barn och leka. Menförst ska dem sova. Våra grannar en bit bort så tältar dem på trädgården så pojken ligger nu i sin säng med täcket som ett tält, fiffit helen. han ville nämligen också campa.
På måndag ska poken börja något rymd camp, tre timmarom dagen kommer det att bli. Det ska bli väldans intressant.
Varje gång det kör en bil här utanför måste jag titta ifall det är min deata som är på väg, den ska komma mallan i dag och fram tills på tisdag.
Jag hoppas på innan helgen bara, i helgen så ska mamman ha offisparty, haha nää men hennes mamma pappa och bror som förövrigt är gay ska komma, bron ska enbart komma för att hennes jobbarkompisar tycker han är snygg! haha
På söndag blir det teater med barna, jag fick en biljett när jag fyllde år, jag vet inte vad den handlar om men jag sa att jag kunde gå med så det blir säkert bra!
Nu ska jag ta och ringa hem till sverige.
ha det bra
// Helén

20.20

I går var jag as trätt så när jklcokan var 8 så tänkte ja om jag inte sätter på datan eller tv och i stället går och lägger mig så kankse jag inte är så trätt i morgon, gick och la mignär klockan var 20.20 men somnade kankse vid 21, och vaknade utav att solen sken in i mitt rum nu vid halv 8. Så om jag inte är pigg i dag då vet jag inte vad som ska göra mig pigg!
börjar jobba om 10 minuter men ska städa och klä på mig innan, städerskorna kommer i dag vid 9 och då ska jag till parken med barna!!

// Helén

Datan är beställd!!!

Det tog en väldans tid men nu är den banne mig beställd!!
Det blev en dell insperation 1525, hade tänkt att köpa en lila först, men det blev en svart.
Den jag skulle besälla skulle ha kostat 842 om man skulle ha den bra, det är ca 5018kr, men nu köper jag en som har allt det där braiga, fast utan inbyggd webcamera och den är inte lila, den har jag köpt för 3283 kr. för ca två tusen kr så kan man ju köpa en webcamera, då är det ju bättre att köpa en billigare data, svart är ju aldrig fel!
den ska komma mellan den 17 och 22 juli!!! woohooo just det ja jag kan bränna dvd skivor nu, det kan inte sandra.
På tal om svart så funderar jag att färga håret, har tittat på massa gamla kort och mitt hår trivdes väldans bra då.


Det som jag ska köpa nu är viruspogram om ca 30 dagar för jag har 30 dagar gratis, och en bra webcamera.

tack hej leverpastej.

En väldans bra helg!

I torsdags som sagt kom julia hit.
på fredagen hjälpte hon mig när jag jobbade, vi var i poolen med barna, solade och bara gottade oss!
när jag slutade åkte vi till dunbery mall, ringde sandra fast hon svarade inte så vi spelade in ett medelande som var typ.
"hej sandra om du inte har något för dig efter du har slutat så kan du väl komma till dunbery mall, verken jag eller julia har mobiltelefoner med oss så möt oss vid dunkins donuts mellan 7 - 7.30".
När klockan var runt 7 gick vi dit och där hittade vi en sandra! mycket kul, åt lite mat och handlade mer, vi fick en idé om att åak till sandra på kvällen, men när vi kom hem så tyckte vi inte det var en sådan bra idé så vi hade filmkväll och åt godis!

På lördagen så fylle jag år, när vi vaknade upp så hör jag julias fina morgonröst sjunga "ja må hon leva", vi gjorde i ordning oss och åkte till katonah till sandra för att äta frukost innan julia skulle hem och jobba, släppte av julia vid tåget och megav oss till monte kisco eller något liknande, köpte massa saker på Target bla chips och leksaker som jag ska skicka hem till sverige.
Åkte till ett nagelställe och gjorde manikyr och pedikyr, otroligt skäntsatt i en massage stol, när naglarna skulle torka satt dem och massera en. när hon som gjorde tårna skulle ta någon skrub under så kunde inte jag sitta still det kittlades så mycket så hon skrattade år mig! med fina tår och naglar begav vi oss til sandra för att åka till poolen.
efter poolen åkte vi hem igen till sandra och gjorde i ordning oss för att gå på restaurang och äta. go mat blev det, något annanasris med nötter kyckling biff och allt var blandat, vi tog med oss resten hem i en doggibag,  satt nästan hela kvällen efter datan förståss i tv-rummet och lyssnade på Lars Winnerbäck! Så bra blev min födelsedag här i NY!!

På söndagen vaknade vi åt en god fruktsallad och beställde en lika dan data tilll sandra som jag ska beställa idag!
Åt våra rster från gårdagen och sedan åkte vi till dunbery mall för att spendera ännumera pengar på ingenting!
Jag hittade massa roliga saker och skämde ut mig i affären som vanligt! lite missförstånd med engelskan, men bara för det så fick jag en födelsedags present!! haha
Åkte hem till familjen och jag fattar det inte själv men min mun gick i ett och jag fattade inte att jag kunde kommunicera så bra på engelska!! jag blev stlt över mig själv!!
Vore ju lite roligt med bilder på denna blogg så den blir lite uppfriskande! haha


go fredags jobb!


jag och sandra

jag

// Helén

12 Juli 2008 NY!!!

Trakigt varre for mig i dag, synd att jag fick fira min fodelsedag i NY!! haha
haft en skit bra dag i dag med sandra och julia en stund, hon var tvungen att jobba!!
Sandra och jag tog oss en sveng till target och kopte massa god saker till i kvall! vi ska vara tjockisar och sitta och ata choklad och pringles, till frukost/ brunch i morgon ska vi ata vara rester som vi tog med oss hem fran restaurangen i dag!
men nu far man ju inte sitta langre vid datan har sa det var ju trakigt!!

Helen

Julia är snart här och hon är galen!

Snart ska jag åka och hämta Julia i NY, ca 30 minuter från mig, bestämmde förrut i dag att hon skulle komma till mig i kväll, hon bor i New jersey och hon åkte först från morristown till NYC, tog en taxi till grand central och tåget till brewster i NY och sedan blir det bil till lilla CT, tre delstater är minsann inte dåligt. Hon ska stanna här tills på lördag dåvi åker gemensamt till sandra, nu ska jag hämta hennne. helen.

glädjetårar till tusen!

min kudde


mina saker

I dag när jag kom hem efter en fika i monroe med elin som bor här i CT fast ska åka hem om 2 veckor, så hade jag fått post, jag blev mega mega glad, min söta goa farmor hade skickat över min älsklings kudde!! när jag läste på paketet att det skulle vara en kudde i det så blev jag mega dunder glad och föllde några tårar, glädjetårar. Min aldeles egna kudde som luktade sverige, satt och höll om den och var bara tvungen att ringa farmor, blev så glad igen och föllde yttligare några tårar för min glädje var såstor. Ringde när klockan var 11 pm här alltså 5 på morgonen i sverige, men hon blev såååå glad när jag ringde, kan ringa när som helt!!
Det fanns en bok från fam ericsson i paketet som heter bubbelskratt, verkarvara en helt fantastisk bok. två grattis kort från alma och wilma. ett från farmor och tre tidningar, en pocketbok, svenskt godis, lite kryddor och pärlsocker som pappan förövrigt trodde var salt, eller han var spiksäker på att det var salt tills mamman smakade. haha En helt perfekt födelsedags present från sverige, min kudde var mest älskad!!! jag kommer sova som en björn som har gått i ide i natt!!
// Helén

Svenska köttbullar och ett vackert poträtt!

I dag har tjejen varit jätte sjuk, i morse hade hon ingen feber, men senare så fick hon jätte hög, 40 grader. det är alltså 104.2 farivaddetnuheter. Jag ringer mamman och säger att hon inte mår så bra. när mamman kommer hem så slänger hon sig i bilen igen för att åka tillfarbror doktorn, oj oj, Zoey har dubbelsidig öroninflamation! Jätte roligt komer jag att ha dessa dagarna, men jag tror hon håller på att få en tand samtidigt! Idag har jag varit ute hela dagen, så jag hoppas det visar sig i morgon på min hud.
Till lunch i dag skulle vi äta kyckling som alla andra dagar här, men icke sa picke helen ställer till med dunder och brak när ingen annan är hemma, det blir minsann Svenska farmor köttbullar!! Tro det eller ej men det går hem hos pojken!! wooohooo det blev även potatismos, med skal på, Sandra och jag har kommit fram till att det är mycket nyttigare att äta med skalet på.
I dag satt jag och pojken ute och målade med fingerfärger som man bara kan måla med på et speciellt papper, jag målade en jätte fin bild till anna!! Ett självpoträtt av henne själv, visst är jag snäll. Påminner lite om dem bilderna Sofie brukade måla. Mycket fint gjort av mig!
Jag måste skriva att i går när jag var på väg hem från CVS så en bit bort från oss typ vid grannarna, så står en sådandär mystisk svart bil som man nästan bara ser på film, en sådan som man spionerar i, tänk om han som satt i bilen som förövrigt såg jätte läskig ut spionerade på the frogs hus, grannarna kallas the frogs av killen för dem har en groda som husdjur!
I morgon skullle jag vilja ta och möta ida, hon har fortfarande min laddare och mina skor, skulle behöva dem nu.
Pobremet är att hennes bror och mamma kommer i morgon, så jag undrar hur det blir!?!?



Om ni frågar mig så är jag riktigt nöjd med det!!! tack anna!! ett tips kolla in läpparna! :)
hej föresten påminner inte anna lite om hon den duma i Hitta Nemo???
jodå det blev allt goda köttbullar!! det tog mig ett långt tag att fatta att det längst till vänster är en fläkt!

// Helén

har ni inte så mycket att välja emellan i sverige?

I kväll lagade jag mat tills i morgon, maten måste stå och dra sig över kvällen,
mamman sitter och äter flingor med marsmellos (?) då jag blir typ nyfiken på vad det är förnågot.
då säger pappan, har ni inte så mycket att välja bland i sverige,?
Så nu ska jag tydligen laga svenska köttbullar påZoey´s födelsedag! haha ganska roligt.
Helén

Första motgången!

I dag vill jag verkligen inte vara här! Vet inte vad jag ska göra, familjen har åkt i väg och sa inte till mig! Jag vet inte när dem kommer hem utan dem lämmnade en lapp i köket och sa att dem kommer att vara borta hela dagen.
Hela denna helgen har varit halvkass! Skulle bara vilja borja jobba nu, sa det hander nagot.
Allrahelst skulle jag vilja vara i sverige och bara ha en myskvall med vännerna! Bara vara hemma och prata svenska, bara vara helt enkelt. Men samtidigt måste jag tänka att detta är en så stor upplevelse och jag kan aldrig göra om det, eftersom jag bara får vara au pair en gång i livet.
jag har bara börjat min roliga resa, men resan måste ha några motgångar om det ska vara roligt.
Under tiden jag höll på att skriva detta så tog jag och ringd jonas och som jag sa till han att, enda jag kan göra for att få mindre hemlängtan är att ringa hem oc prata med någon i sverige, då blir allt genast mycket lättare.
nu ska jag ut och ta en promenad och se vart vägarna gar någonstans.

Helén

Kors i taket!!

Familjen hade sas till middagen i dag!?!?! dem har aldrig haft nagon sas har, sa man har fatt atit torrt ris, men i dag sa hade dem, sas med potatismos, det var brunsas! haha

jag hittade en skiva nu, som jag inte visste att jag hade med mig, en svensk skva. Da menar jag en jatte svensk, inga engelska latar alls!!
Lite Lasse Stefanz, haha ronny och ragge, peter lemark, KENT, Lars Winnerback och Hakan Hellstrom, kunde jag ha hittat nagon battre just nu? det var just en san har skiva jag ville hitta just nu!! lite roligt musik men det duger!!!

har pratat med marc nu i nastan tva timmar, har inte skrattat sa mycket pa lange! det ar bra det.

//Helen


Ingen soldat!

Himlen faller ner,
det svider till där kniven skar,
jag har varit vaken hela natten,
känt om hjärtat sitter kvar,
känt om hjärtat sitter kvar.

Jag har litat på imorgon
som en troende tror.
Jag skulle gjort så annorlunda
om jag gick i andra skor,
om jag gick i andra skor.

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.

Jag har härjat krig i huset,
jag har härjat krig i mig,
mina ögonlock är tunga nu
snart drömmer jag om dig,
snart drömmer jag om dig.

Jag har aldrig stått vid fronten
eller försvarat det jag har.
Men i skärvorna och flagorna
ligger ändå allting kvar,
ligger allting ändå kvar

jag är ingen soldat,
har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
jag tänker inte så.


I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.

Jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då.

jag är ingen soldat,
jag har inga vapen att ta till,
inga korståg jag vill gå,
ställ mig inte i ett led,
du får mig aldrig att stå still,
jag fungerar inte då,
jag är ingen soldat,
ingen soldat,
jag tänker inte så.

det var ingen vanlig dag for det blev en helt fuckad dag, bla bla bla!

Har nyss kommit hem fran Ida, skulle firat 4th july dar men det var as boring.
I gar motte hon upp mig i New Milford dar vi kopte lite Lime och nagot vi inte borde kopa.
Var as stressade och korde vagen via Mc Dolnalds for att ata lite. Sen mellanlandar vi hemma hos henne och lamnar av vara saker innan nagon som jag inte kan uttala namnet pa kom och hemmtade oss. Det tar ca 1 timma att kora till Ida, da nar dem som jag inte kan uttala namnen pa kommer och hamtar oss, sa far jag hora att dit vi ska ligger ca 15 minuter fran mig, det var ett as stort hus som man bara kan do pa. Familjen som bor dar var pa semester eller nagot sa, killarna passade deras hus. Det var as snyggt, ett gym nere i kallaren, ett fagelrum med en papegoja som dansade, en as fet pool.
Nar ida och jag gick ut sa fanns det as coola stolar och bord, det borjade osregna och det var pricis som i Hollviken pa midsommar. Nar det var uppehall sa passade vi pa och bada i poolen, men det borjade och regna igen och det var as mysigt, men helen som ar lite nojig, borjade hoppa till nar hon fick se pa blixten och borjade rakna men oskan var valdigt langt bort sa vi blev kvar och borjade leka nagon konstig lek, jag och ida hade 4 ringar som vi skulle hitta i poolen som var djup och mork, medans columbierna skulle leta reda pa sma fjuttiga plattor. Sen blev det ganska trakigt i nagra timmar, men ida och jag tyckte det inte var nagon ide att ga och lagga sig, eftersom vi skulle aka hem vid 8 och klockan var 3.30. sa vi satt uppe till 7da vi skulle vacka de andra tva, av nagon konstig anledning sa sommnar jag efter ett tag i soffan i vantan pa ida, och nar jag vaknar upp 1 timma senare var hela huset kliniskt rent. Det var inte daligt.
Vi aker hem den langa vagen till ida, lagger oss vid 9.30 och vaknar av telefonen vid 15. As bakisar bada tva och orkar inte alls fira 4th july vid stranden. Men gar ner dit en stund vid halv 7 och inser fort som bara den att det absolut inte var nagot for oss, sa vi tar och aker till vad det nu hette och ater mat som vi som senast ocksa tar med oss hem.

Eftersom vi inte var vid stranden sa akte jag hem till mig, pappan tittade lite pa den datorn jag ska kopaoch ag ska vanta ca 3 veckor for da behover jag inte betala nagon vad det nu heter sak.
Sa om tre veckor ska jag kopa mig en dator kankse innan, fyller ju ar pa lordag.
Utom att jag fyller ar sa ska vi ha ett au pair mote, da vi ska till en blandning mellan skara sommarland och liseberg, och jag vet inte om jag ska folja med eller inte. Positivt med att folja med ar ju att man kan traffa andra au pairer, negativa ar att jag fyller ar, Ida ska inte med eftesom hennes familj ar har da, kora 1 timma sjalv till ett stalle som jag kankse inte ens vill aka till.
Detta kanns otroligt jobbigt.

Nar vi var pa stop and shopi dagsa hittade jag bearnassas. oj oj oj vad glad jag blev, haha. I detta huset ater dem bara ris och det ar jatte torrt, eller pojken ater ris med smor, men det later ju inte alls gott. sa jag blev jatte glad.

I Onsdags kvall akte jag till Dunberry mall och mote upp sandra, innan jag kom fram sa bytte jag min platang och gick vilse i affaren, och korde pa fel avfart.
Var inne pa NY & compani blandannat och hittade en jatte sot klanning, nar jag provar den sager sandra dusag att det var 70% rea pa den klanningen va?? Jajamensan den blev min + en as snygg vaska darifran.
Pa nadra sidan vagen av malet sa fanns det ett tivoli, som vi akte tva saker pa, Min absoluta favorit som dem tog bort pa liseberg, TOP SPIN!!! och spinrock. det kanndes som om jag var pa liseberg fast ett mycket coolare liseberg, fast detta tivolit var kankse en 5 del som liseberg, fast dem hade de jag tyckte allra mest om sa det gjorde inget om det var litet.!!
Ett par converse for 120 kroner, trakigt for dig kajsa!
och ett par flipflop. Nu nar jag haller pa och skriver om skor sa kommer jag pa att mina skor ar kvar hos ida plus min laddare, kankse inte sa bra!

Nu ska jag satta mig i min sangochse pa TV och ata en donuts som jag kopte i dag, jag kopte inte bara 1 jag kopte 12, jag fattar inte varfor det bara ska finnas i bigpack har.
Horde att det har blivit lite varmare i sverige, det var ju roligt!! Men det kommer sakert inte halla i sig sa lange. haha

I oktober sa ska svenskarna komma hit. Men antagligen sa kommer dem inte fa uppleva sa mycket av USA etersom vi alla inte kommer att fa plats i en bil, och om vi inte har en bil sa lar vi inte komma ens ner till vagen, ganska trakigt, det ar inte manhattan jag bor pa det ar pa landet!!
 




Ha det bra
//Helen

Landstrom

Just nu har jag as trakigt, la tjejen for att hon skulle sova, satte pa hennes mortzat musik som hon lyssnar pa i 20 minuter, nu typ 30 minuter senare hor jag bara hur hon plotsligt borjar gapskratta, genom baby monitorn, nu pratar hon for sig sjalv, det ar ju ganksa roligt!.
Pojken och mormorn har inte kommit hem an, varje gang jag har en bil, vilketinte ar sa ofta sa tittar jag efter dem, jag vill fa lite fart pa det hela. Under tiden dem har varit borta, hardet regnat 3 ganger och oskat och blixtrat 1 gang.
Nu ska jag ta pa mig mitt nya naglack som man trycker ut som en penna, har ju inget annat for mig!

I dag kom leveransen till pappan, jag fick skriva pa med en konstig penna. haha man sag ju knappt vad det stog, kankse var darfor han som lamnade datorn fragade vad jag hette, jag sa som sagt landstrom och da borjadehan nastan skratta!! aja

//Helen

galen dans!!

i dag ar mormorn pa besok, hon togmed sig pojken till ettmall for att ata pa Mc Dolnads. Sa jag ar hemma med tjejen. Satte pa Lite Hakan och bara dansade galet med henne, hon skrattade hela tiden! haha
Fick ett mailforut av en som heter victoria, hon ska komma hit till CT i augusti ska bo ca 20 minuter fran mig! hon kommer fran frankriket, men nar jag skrev mailet gick det varsta galant, aven om det kanke inte ar ratt gramatiskt.
I morgon funderar jag att aka nagonstans, kankse sjalv kankse med barna! vem vet!!

Om ni vill veta sa har det regnat har i dag, ganska mycket. men det ar fortfarande varmt!

Jag tror att nagot kommer att handa med mitt ben snart, nar jag gar upp for trappan sa klickar det varje gang. haha vi far val se nar incidencen inkommer! kankse pa toa!?? eller nar jag ska ga ner for en trappa, soffa eller varfor inte en sang!?!?

//Helen

Sa kan det gar nar man inte kan engelska fullt ut!

I dag tog jag med mig barna och akte till parken nar klockan var typ 9.20. Nar vi kom dit var vi helt sjalva, fanns bara en bil dar och i den bilen verkade dem som var i bilen trivas!

Efter typ 10 minuter kom massa barn, vi aker hem och ar hemma runt halv 11.
Pappan ringer vid 12 och fragar om jag var hemma vid 9.30. Jag var ju i parken, da missforstar jag honom, han sager att det har varit en leverans till honom med en data och han trodde att jag var hemma. Jag trodde han sa, jag har en data och jag ser att det har varit inbrott. jag blir jatte radd och borjar leta efter hunden, man vet ju aldrig. jag hittar inte hunden och tror att ranarna har tagit hunden. Men hittade honom i mammans och pappans sang som tur var! haha sa kan det ga nar helen inte forstar!

Snart ska pappan komma hit och se pa en dator om den ar bra, hoppas jag kan bestalla den, har kontanter till och med till den. det ar inte illa.

I morgon ska mormorn komma, ska bli lite roligt,den forra au pairen sa att hon var as cool. haha

Sa i morgon ska jag vara hemma och vanta pa att datan och mormorn ska komma!

//Helen

RSS 2.0